Palautus

Tuotteiden palaustus

Havis.fi-verkkokaupan asiakkaan on mahdollista palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön ja palautusehdot täyttävä tuote 14 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Tee palautusilmoitus täyttämällä sivun alaosasta löytyvällä tuotepalautuslomake. Katso tarkemmin palautusehdot.

Palautusohjeet

1. Täytä palautusilmoitus verkkosivuillamme tuotepalautuslomakkeella.
2. Pakkaa tuote siten, ettei alkuperäiseen pakkaukseen tule merkintöjä ja teippauksia. Kiinnitä paketin päälle tilauksen mukana tullut palautustunnistetarra tilausnumerolla täydennettynä.* Poista kaikki vanhat osoitemerkinnät paketista.
4. Vie tuote postiin ja pyydä seurantatunnus. Lähettäjä eli asiakas vastaa palautuslähetyksestä.
5. Mikäli palautettava tuote on palautusehtojemme mukainen, palautamme tuotteen hinnan ostossa käytetylle alkuperäiselle luotto- tai pankkitilille vastaanotettuamme tuotteen. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, maksa alkuperäisellä laskulla vain ne tuotteet, jotka pidät. Vähennä palautettavan tuotteen hinta laskusta. Emme lähetä pitämistäsi tuotteista uutta laskua.
6. Koko tilauksen palauttamisesta veloitamme käsittelykulun 6,90€, jonka vähennämme palautuksen yhteydessä palautettavasta summasta.
*Palautus tapahtuu Havi Oy:n logistiikan sopimusnumeroa käyttäen, joka on merkitty palautustunnistetarraan ja on näin palauttaja pystyy hoitamaan postituksen maksutta. Huomioithan kuitenkin kohdassa 6. mainitun palautuskustannuksen koko tilauksen palautuksesta.

Tuotteen vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa verkkokaupasta tilatun tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote palautusohjeemme mukaisesti ja tehdä haluamastasi tuotteesta uusi tilaus. Kun olemme vastaanottaneet palautettavan ja palautusehtomme täyttävän tuotteen, hyvitämme sen hinnan alkuperäisessä ostossa käytetylle luotto- tai pankkitilille. Mikäli palautat kaikki tuotteet useamman tuotteen tilauksesta, hyvitämme myös tilauksen toimituskulut. Veloitamme uuden tuotteen tilauksen toimituskulut normaalisti.

Palautusehdot

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.
Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Hygieniatuotteita ovat esimerkiksi saippuat sekä diffuser-huonetuoksut.

Palautuslomake    Huomasithan, että hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta. (mm. saippua sekä diffuser-huonetuoksu)

    Pakkaus on avattu KylläEi
    Tuote on alkuperäisessä kunnossa KylläEi