Palautus

Tuotteiden palaustus

Havis.fi-verkkokaupan asiakkaan on mahdollista palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön ja palautusehdot täyttävä tuote 14 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Tee palautusilmoitus täyttämällä sivun alaosasta löytyvällä tuotepalautuslomake. Katso tarkemmin palautusehdot.

Palautusohjeet

1. Täytä palautusilmoitus verkkosivuillamme tuotepalautuslomakkeella.
2. Pakkaa tuote siten, ettei alkuperäiseen pakkaukseen tule merkintöjä ja teippauksia. Kiinnitä paketin päälle tilauksen mukana tullut palautustunnistetarra tilausnumerolla täydennettynä.* Poista kaikki vanhat osoitemerkinnät paketista.
4. Vie tuote postiin ja pyydä seurantatunnus. Lähettäjä eli asiakas vastaa palautuslähetyksestä.
5. Mikäli palautettava tuote on palautusehtojemme mukainen, palautamme tuotteen hinnan ostossa käytetylle alkuperäiselle luotto- tai pankkitilille vastaanotettuamme tuotteen. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, maksa alkuperäisellä laskulla vain ne tuotteet, jotka pidät. Vähennä palautettavan tuotteen hinta laskusta. Emme lähetä pitämistäsi tuotteista uutta laskua.
*Palautus tapahtuu Suomen Kerta Oy:n logistiikan sopimusnumeroa käyttäen, joka on merkitty palautustunnistetarraan ja on näin palauttajalle maksutonta.

Tuotteen vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa verkkokaupasta tilatun tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote palautusohjeemme mukaisesti ja tehdä haluamastasi tuotteesta uusi tilaus. Kun olemme vastaanottaneet palautettavan ja palautusehtomme täyttävän tuotteen, hyvitämme sen hinnan alkuperäisessä ostossa käytetylle luotto- tai pankkitilille. Mikäli palautat kaikki tuotteet useamman tuotteen tilauksesta, hyvitämme myös tilauksen toimituskulut. Veloitamme uuden tuotteen tilauksen toimituskulut normaalisti.

Palautusehdot

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.
Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Hygieniatuotteita ovat esimerkiksi käsivoiteet, saippuat sekä diffuser-huonetuoksut. Tuotteen hygieniamääritelmästä on nähtävissä verkkokaupassa kunkin hygieniatuotteen tuotetiedoissa tarkemmat tuotetiedot -kentässä.

PalautuslomakeHuomasithan, että hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta. (mm. saippua, käsi- ja vartalovoide sekä diffuser-huonetuoksu)

Pakkaus on avattu KylläEi
Tuote on alkuperäisessä kunnossa KylläEi