Maksu- ja toimitustavat

Havis.fi -verkkokauppa on Havi Oy:n omistama verkkokauppa.

Toimitustavat

Nouto postista. Tilaus toimitetaan lähimpään postiin, josta voit noutaa sen saatuasi postista saapumisilmoituksen tai lähetystunnuksen.

Toimituskulut

Toimituskulut lasketaan kassalla automaattisesti tilauksen koon mukaan kassalle siirryttäessä.

Toimitusaika

Tilaamasi tuotteet toimitetaan 4-8 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tarjouskampanjoiden yhteydessä toimitusaika voi olla pidempi.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Maksupalvelutarjoaja

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com