Maksu- ja toimitustavat

Havis.fi -verkkokauppa on Suomen Kerta Oy:n omistama verkkokauppa.

Toimitustavat

Nouto postista. Tilaus toimitetaan lähimpään postiin, josta voit noutaa sen saatuasi postista saapumisilmoituksen tai lähetystunnuksen.

Toimituskulut

Toimitus postitoimipaikkaan 4,90 € (Nouto postista, Posti Economy).
Kotiinkuljetus 9,00 € (Posti Express Flex).

Toimitusaika

Tilaamasi tuotteet toimitetaan 3-6 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-kortit.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Maksupalvelutarjoaja

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com